ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Choose English Language

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Σ. ΤΡΙΤΣΙΜΠΙΔΑ

Ελληνική Γλώσσα


Αν είστε παλαιός πελάτης του γραφείου μου, ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουν οι συνεργάτες μου, είτε πρόκειται γιά νέα υπόθεση είτε για παλαιά για την οποία υπάρχει ο φάκελλος στο αρχείο μου.
Αν είστε νέος πελάτης, θα μπορούσα να σας συμβουλέψω για να σας παραπέμψω στο κατάλληλο δικηγόρο που θα χειρισθεί την υπόθεσή σας.
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστώ που συνεχίζετε να με εμπιστεύεστε και επικοινωνήσατε μαζύ μου.
Click here to Enlarge Αλέξανδρος Σ. Τριτσιμπίδας: Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Απόφοιτος του Βαρβακείου. Ετελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.
Δικηγορούσε στην Αθήνα και στον Πειραιά, και στίς Κυκλάδες από το 1987.
Δικηγόρος παρ’ Εφέταις. 
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.
Υπήρξε Μέλος: Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και  Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου (1987). Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ναυτικού Δικαίου. Επίσης είναι μέλος της ΑΟΡΑ και της ΕΕΡ.
Γλώσσες: Αγγλικά.

Εχει δημοσιεύσει τα βιβλία "Νομοθεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Μέρος Α'" και "Αεροπορική Ραδιοτηλεφωνία" καθώς και άρθρα σχετικά με την γενική αεροπορία και τον αεραθλητισμό. Επίσης έχει δημοσιεύσει σχόλια επί νομικών θεμάτων και δικαστικών αποφάσεων σε διάφορα νομικά περιοδικά.
Υπήρξε Νομικός Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Αγροτικης Τραπεζας της Ελλαδος, τέως νομικός σύμβουλος του Δήμου Πάρου.

 
Εξωεπαγγελματικές δραστηριότητες: Πτυχίο πιλότου ιδιωτ. αεροπλάνων και ανεμοπτέρων, πτυχίο ραδιοερασιτέχνου (διεθνές διακριτικό σήμα: SV1LX), Δίπλωμα φωτογραφίας. Είναι μέλος των αερολεσχών Αθηνών, Πειραιώς, της Αερολέσχης Αθηνών και ιδρυτικό μέλος της Ακροβατικής Λέσχης Αθηνών (ΑΚΡΟΛΑ). Επίσης είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κυκλάδων.

 

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Σ. Τριτσιμπίδα λειτουργούσε από το 1970 στην Αθήνα και επεκτάθηκε στον Πειραιά το 1972. Από το 1987 το γραφείο λειτούργησε στην νήσο Πάρο και διατηρούσε στενή συνεργασία με δικηγόρους και συμβολαιογράφους στην Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη και άλλα νησιά, καλύπτοντας έτσι όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Στο γραφείο απασχολούνταν μια δικηγόρος και δύο εσωτερικοί υπάλληλοι.

Ασχολήθηκε κυρίως με υποθέσεις αστικού και  εμπορικού δικαίου με έμφαση στα ακίνητα, τις κληρονομικές και μισθωτικές υποθέσεις, τις εμπορικές εταιρίες και τις διοικητικές διαφορές.

Κύριοι πελάτες του γραφείου υπήρξαν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η Αγροτικη Τραπεζα της Ελλαδος, διάφορες εμπορικές εταιρίες και πλήθος ιδιωτών ελλήνων και αλλοδαπών από την Πάρο, την Αντίπαρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων. 

  

Τηλ: 22840 22481,  Fax: 22840 23131

E-mail: tritslaw@otenet.gr - Web: www.paroslawyer.com